Dom > Знање > Sadržaj

Производи

Контактирајте нас

Име: Мр.Алек

Тел: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Е-маил: салес@фенгзусв.цом

Скипе: фенгзусв

ВхатсАпп : + 86-135-7241-4292

Шта је Диеногест? Предности, употреба и нежељени ефекти

Диеногест је прогестин или синтетички прогестоген групе 19-нортестостерона. Доступан је у комбинацији са естрадиол валератом (као Натазиа, Клаира) или етинилестрадиолом (као Валетте) за употребу као орални контрацептив и сам по себи (као Висанне, Динагест) за лечење ендометриозе у Европи, Аустралији и Јапану. Иако је доступан у комбинацији са естрогеном као контрацепцијом у Сједињеним Државама, диеногест у овој земљи није доступан сам по себи. Поред својих прогестогених ефеката, диеногест има антиандрогенску активност и као резултат може побољшати андрогене симптоме као што су акне. То је не-етиниловани прогестин који је структурно повезан са тестостероном.

Медицинске употребе Диеногеста

Диеногест се примарно користи као контрацептив у комбинацији са етинилестрадиолом под брендом Валетте. Дати су као таблета која садржи 2 мг диеногеста и 30 μг етинилестрадиола. Овај лек је такође доступан у четверострукој орални контрацептивној пилулици у комбинацији са естрадиол валератом, који се продаје у Натазији у Сједињеним Државама и Клаира у неким европским земљама и Русији. Ова формулација је такође одобрена за лечење тешког менструалног крварења.

Нежељени ефекти Диеногеста

Нежељени ефекти повезани са диеногестом су исти као они који се очекују од прогестогена. То укључује повећање телесне тежине, повећан крвни притисак, осећај груди и мучнина. [Бољи извор је потребан] Не производи инрогени нежељени ефекат и има мали утицај на метаболичке и липидне хемостатичке параметре.

Где купити Диеногест?

Можда имате дубоко разумевање диеногеста . Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхологи Цо, Лтд, као Кина професионални добављач диеногеста , посвећује се пружању различитих мономера уз повољну цијену. Можете послати е-маил на салес@фенгзусв.цом директно по конкурентној цени и стручном знању. Радујемо се вашој истрази.


]
Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw