Dom > Знање > Sadržaj

Производи

Контактирајте нас

Име: Мр.Алек

Тел: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Е-маил: салес@фенгзусв.цом

Скипе: фенгзусв

ВхатсАпп : + 86-135-7241-4292

Остарине (МК 2866) Бенедитс, нежељени ефекти и буи-ФЗБИОТЕЦХ САРМС ЛАБ

Тема САРМ-ова (или селективних модулатора рецептора за андрогене рецепторе) била је контроверзна од почетка деведесетих година када су први пут представљени у маинстреам науци. Сада то не значи да САРМ нису били много пре овог периода. Током 1940-их, стероидни САРМ су коришћени за медицинску употребу код више болести укључујући рак, хипогонадизам, остеопорозу и низ других болести које утичу на губитак мишића и костију. Ови САРМс су имали јак утицај на изградњу мишића због свог "високог афинитета", који у не-научним терминима значи да је привлачност за рецептор висока и то је оно што чини моћну хемијску реакцију у телу.

Остарине , познат и под именом МК-2866 , је САРМ (селективни модул рецептора андрогена) који је створио ГТк како би се избјегло и третирало трошење мишића. Касније може бити лек за избегавање атрофије (тотално трошење дела тела), кахексије, саркопеније и хормона или терапије замене тестостерона.

Предности Остарине

МК-2866 користи своје анаболичке ефекте на мишићно ткиво у потпуности, тако да то није само потенцијални лек за болове који троше мишиће, већ доноси невероватне погодности спортистима који желе да изграде мишиће. То је такође средство за смањење дегенерације током времена опоравка од озбиљних операција или сличних стања.

* Остарине је прошло 8 научних испитивања ГТк-а са око 600 испитаника плус 3 студије ефикасности. Медицинско испитивање у трајању од 4 месеца, укључујући и 159 пацијената, показало је потпуну потпуну укупну мишићну масу у односу на плацебо и секундарни циљ повећања мишићне снаге.

Што се тиче бодибилдинга, корисници Остарине су доказали да МК-2866 може помоћи у побољшању мишићне масе и нивоа снаге.

Нежељени ефекти остарина

Нежељени ефекти Остарина су ограничени јер се чини да је релативно нежељени ефекат пријатељски лек. Многи нежељени ефекти повезани са анаболичним стероидима неће постојати са овим САРМ ; међутим, неки ће, иако благо.

Естрогени: Нежељени ефекти Остарина не би требали укључивати оне естрогене природе јер САРМ не ароматизује. Не постоји конверзија тестостерона са естрогеном повезаним са овим леком. Задржавање воде, надимање, гинекомастија или високи крвни притисак због задржавања воде не могу се десити. Међутим, подаци показују да се може појавити одређено повећање постојећег естрогена, али треба бити врло благ и не довољно да се оправда употреба антиестрогена. Ако се ради о овом малом порасту, ако се користи антиестроген, лако можете смањити нивое естрогена, што може довести до бројних неравнотежа хормона и сродних ефеката.

Андрогени: Андрогени нежељени ефекти Остарина , упркос томе што директно утичу на андрогени рецептор, не би требало постојати. Ово једињење се не претвара у ДХТ; акне и губитак косе не могу се десити. Андрогени нежељени ефекти повезани са вирилизацијом код жена су такође немогући. Пошто нема директне андрогене активности везане за ДХТ, проблем простате такође не би требао бити.

Где купити Остарине (МК 2866)?

Можда имате дубоко разумевање Остарина . Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхологи Цо, Лтд, као професионални добављач САРМС-а у Кини , посвећује се пружању разних праха сармова уз повољну цену. Можете послати е-маил на салес@фенгзусв.цом директно по конкурентној цени и стручном знању. Радујемо се вашој истрази.


]
Кси'ан Фенгзу Биологицал Тецхнологи Цо, Лтд
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw